Solna soba za odrasle Solna soba za odrasle Solna soba za otroke Solna soba za otroke

Solna soba je prostor, ki je v celoti obdan s soljo, zato je okolje sterilno in nabito z negativnimi ioni. S pomočjo halogeneratorja (naprave, ki v terapevtski prostor kontrolirano vpihava suh aerosol naravne kamene soli) se v prostoru ustvari atmosfera s soljo v zraku, ki je precej močnejša od atmosfere v naravnih solnih jamah, rudnikih in ob morju.

Soba PuSolna soba je čaroben ambient s sproščujočo meditacijsko glasbo po izbiri, glasbo morja ali sproščujočo klasično glasbo. Zaradi naštetega obisk solnih sob ne ponuja le zdravilnega učinka na telo, temveč je priporočljiv tudi za vrhunsko sprostitev telesa in duha.Soba Simfonija

Sol je naravni element našega telesa – vsake naše celice. Na fizičnem in energetskem telesu deluje zdravilno, blagodejno in globoko.
Solne terapije potekajo v prijetnih prostorih na udobnih ležalnikih v odrasli sobi, ter čarobnem peskovniku v otroški sobi. Trajajo različno dolgo in so primerne za otroke od 6 meseca starosti pa vse do zdrave starosti.

Soba za otroke Pu

Soba PuV družbi medvedka Puja in njegovih prijateljev bodo otroci do vključno 10. leta  starosti opravili terapijo ob igri v solnem peskovniku. Poslušali bodo naše otroške pesmice, s seboj pa lahko prinesejo tudi svoj CD, USB za poslušanje glasbe ali najljubše pravljice. Terapija traja 20 minut.Pujeva igralnica AAA

Soba PuV družbi medvedka Puja in njegovih prijateljev bodo otroci terapijo opravili v 60 minutah.
Soba za odrasle Simfonija

Soba SimfonijaSoba Simfonija ponuja čaroben ambient s sproščujočo meditacijsko glasbo po izbiri, glasbo morja ali sproščujočo klasično glasbo. Terapija traja 40 minut.

Sprostitev Simfonija

Soba SimfonijaNamenjena je za sproščanje, čiščenje in razstrupljanje telesa ter preventivo. Terapija traja 60 minut.
 

BBB